Wraps met witloof, groene kool en bechamel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel het witloof en snij het in reepjes. Spoel de groenekool en snij de bladeren eveneens in reepjes.
-
2
Verhit wat olijfolie in een braadpan en bak hierin het witloof en de groenekool gaar.
-
3
Maak ondertussen de bechamelsaus. Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de boter en roer met een garde tot de roux lichtbruin wordt. Giet beetje bij beetje de melk al roerend bij de roux. Blijf roeren tot je een gladde bechamel krijgt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
4
Vul de wraps met de groenekool, het witloof en de walnoten en snij ze in 3 gelijke stukken. Vul een ovenschaal met de bechamelsaus en zet de wraps rechtop in de ovenschaal. Schuif nog 15 minuten in de oven.