Recept

Rodebietwafels met gravad lax en spinaziecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geen fan van rode biet? Probeer deze wafels met pompoen of zoete aardappel.

bereiding
  1. 1

    Maak de wafels. Mix alle ingrediënten voor de wafels glad in de blender. Verhit een wafelijzer en bak de wafels in porties.

  2. 2

    Spoel en droog de spinazie. Laat ‘m slinken in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout. Mix de spinazie glad met de ricotta en 1 takje dille.

  3. 3

    Verdeel telkens 1 eetlepel van de spinaziecrème over een wafel. Leg de gravad lax op de spinaziecrème en werk het gerecht af met de roze peper, een takje dille, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rodebietwafels met gravad lax en spinaziecrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!