Recept

Pittige chili met vis, rode bonen en zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere chili met vis is diepvriesproof. Je kunt 'm dus perfect op voorhand maken. 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij hem in reepjes. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Schil de zoete aardappel en snij hem in blokjes. Maak de chilipeper schoon en snij hem fijn.

  2. 2

    Bak de ui met de chilipeper glazig in olijfolie. Voeg de paprika, de wortelen en de zoete aardappel toe. Bak 5 minuten verder. Voeg de tomatenblokjes en 250 milliliter water toe en kruid met de specerijen, peper en zout.

  3. 3

    Giet de bonen door een zeef en spoel ze onder koud water. Voeg ze toe aan de groenten en breng de chili op een zacht vuur aan de kook. Laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Snij de vis in blokjes en leg ze op de chili. Zet het deksel op de pan en laat de vis 4 minuten garen. Werk de chili voor het serveren af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige chili met vis, rode bonen en zoete aardappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!