Visstoofpotje met knoflooktoast
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij de vis in blokjes en breng ze op smaak met peper en zout. Stoof de ui glazig in olie. Blus met de witte wijn en laat de alcohol verdampen.
-
2
Voeg de wortelplakjes, de room, de visbouillon en de wasabi toe en breng aan de kook. Roer het maïszetmeel los met wat water en giet het al roerend bij de vissaus. Leg de blokjes vis in de saus en laat 15 minuten sudderen.
-
3
Voeg de laatste 5 minuten de edamameboontjes en de verse kruiden toe.
-
4
Pel de knoflook en snij het teentje doormidden. Snij het stokbrood in sneetjes en rooster ze goudbruin in een broodrooster. Bedruppel ze met olijfolie en bestrijk ze met het knoflookteentje. Werk het visstoofpotje af met de extra plukjes dille en serveer het met de toasts.