Wrap met gegrilde steak, chimichurri en sla
bereiding
-
1
Maak de chimichurri. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snipper de chillipeper fijn zonder de zaadjes. Hak de koriander, de peterselie en de oregano fijn. Doe alles in een mengkom en kruid met peper en zout. Pers er het citroensap bij, voeg de olijfolie toe en meng alles goed. Zet aan de kant.
-
2
Wrijf de ribeye in met de olijfolie en kruid aan beide kanten met peper en zout. Verhit een grillpan en rooster het vlees tot het saignant is. Haal het vlees uit de pan en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
-
3
Spoel de sla en zwier droog. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
4
Snij het vlees in reepjes. Verdeel de sla samen met het vlees over de wraps en lepel er wat chimichurri bij. Serveer de rest van de chimichurri erbij in een kommetje.