Recept

Druifjessalade met abrikozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze frisse salade is ook lekker met enkele sneetjes parmaham erbij. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de tros druiven op een ovenschaal en overgiet ze met 2 eetlepels olijfolie. Bak de druiven 15 minuten in de oven tot ze beginnen te barsten.

  2. 2

    Snij de abrikozen in partjes. Pel de rode ui en snij ’m in halve maantjes.

  3. 3

    Schik de druiven op een schaal, samen met de abrikozen, de rucola en de rode ui. Werk de salade af met parmezaanschilfers, overgiet met de balsamicoazijn en de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Druifjessalade met abrikozen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!