Homemade pitabroodje met avocadopuree, asperges en prosciutto
bereiding
-
1
Maak de broodjes. Meng de bloem en het zout onder de yoghurt en kneed tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze dun uit. Bestrijk ze met olijfolie en kruid ze langs 1 kant met garam masala. Bak de lapjes deeg in een hete grillpan langs beide kanten goudbruin.
-
2
Hussel wat olijfolie onder de aspergepunten en kruid ze met peper en zout. Gril ze beetgaar in een hete grillpan. Verwijder de schil en de pit van de avocado's en mix het vruchtvlees glad met de mascarpone. Kruid de avocadopuree met cayennepeper en zout. Spoel en droog de rucola.
-
3
Bestrijk elk pitabroodje met avocadopuree en beleg ze met de aspergepunten, de edamameboontjes, de rucola en de prosciutto. Vouw de broodjes halfdicht en bind ze eventueel vast met keukentouw.