Indische curry met naanbrood
bereiding
-
1
Rooster de cashewnoten in een anti- kleefpan en hak ze fijn. Schil de pastinaken en snij ze in fijne halve maantjes. Hak de paksoi grof. Snij de broccoli in roosjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze fijn. Pel de knoflook en snij de teentjes doormidden.
-
2
Verhit de sesamolie in een pan of wok. Fruit er de knoflook en de lente-ui in. Voeg de broccoli en de pastinaak toe en bak even mee. Lepel de currypasta erbij en bak even mee. Blus met de kokosmelk, giet er de groentebouillon bij en breng aan de kook.
-
3
Laat de curry sudderen op een zacht vuur tot de groenten beetgaar zijn. Voeg 5 minuten voor het einde de paksoi en de rijstnoedels toe.
-
4
Verwarm de naanbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
5
Breng de curry op smaak met peper en zout en werk af met de geroosterde cashewnoten en de takjes koriander. Serveer met de naanbroodjes.