Recept

Pappardelle met merguez en spruitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel én pittig!

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de knoflook en plet ‘m met een mes. Maak de spruitjes schoon. Verwijder eventueel de onderkant en de buitenste vuile blaadjes. Halveer de spruitjes. Duw het vlees uit de worstjes tot kleine balletjes.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan en roerbak het worstjesvlees goudbruin. Haal het vlees uit de pan en zet het opzij. Doe een scheutje olijfolie in dezelfde pan en voeg de sjalot, de knoflook en de spruitjes toe. Roerbak tot de spruitjes gaar en goudbruin zijn.

  3. 3

    Blus met witte wijn en voeg er het gebakken worstjesvlees bij. Laat de saus inkoken en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheutje kookvocht bij de saus en laat opnieuw inkoken. Giet de pasta af, meng hem met de spruitjes en de worstjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pappardelle met merguez en spruitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!