Taco’s met krokante inktvisringen en zwarte bonensalade
bereiding
bereiding
-
1
Spoel de maïs en de bonen en laat ze uitlekken. Pel en snipper de rode ui. Meng de rode ui, de zwarte bonen, de maïs en de koriander met een scheutje olijfolie. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
-
2
Doe de bloem in een bord en kruid met peper en zout. Klop de eieren los in een ander bord. Wentel de inktvisringen eerst door de eieren en daarna door de bloem. Verhit de friteuse tot 175°C. Frituur de inktvisringen in enkele minuten goudbruin en krokant.
-
3
Maak de saus. Pel en pers de knoflook en meng hem met de andere ingrediënten.
-
4
Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan. Beleg de tortilla's met de bonensalade en de gefrituurde inktvis. Werk ze af met het sausje, de extra koriander en de lente-ui.