Taco’s met wokgarnalen, pico de gallo en feta
bereiding
-
1
Meng de wokgarnalen met een lepeltje olijfolie en de taco-kruiden en laat ze 5 minuten marineren. Meng intussen de geraspte wortelen met de gesnipperde bladpeterselie, de mayonaise en de Griekse yoghurt en kruid de groenten met peper en zout.
-
2
Maak de pico de gallo. Spoel de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze in stukjes. Pel de sjalot en snipper ze fijn. Maak de chili-peper schoon en snipper hem fijn of snij hem in ringen. Pel en pers de knoflook. Snipper de koriander. Meng alle groenten en meng er de olijfolie en het limoensap onder. Kruid de pico de gallo met peper en zout.
-
3
Verhit arachideolie in de wok en roerbak de wokgarnalen. Verwarm intussen de tacoschelpen volgens de aanwij-zingen op de verpakking.
-
4
Vul de tacoschelpen met de wortelsalade, de gebakken wokgarnalen en een lepeltje pico de gallo. Werk de taco’s af met de feta en optioneel nog srirachamayonaise voor wat extra pit. Geef er de rest van de pico de gallo en nog een partje limoen bij.