Recept

Frittata met oesterzwammen, aardpeer en cottagecheese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezonde, lekkere en ook nog 'ns slanke vegetarische ovenschotel.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de aardperen of spoel ze heel grondig. Snij ze in grove stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water, giet ze af en laat ze goed uitlekken.

  2. 2

    Maak de oesterzwammen schoon. Pel en pers de knoflook. Roerbak de oesterzwammen goudbruin in een scheutje olijfolie. Voeg de knoflook en de aardpeer toe en laat ze nog enkele minuten meebakken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Doe de aardpeer en de oesterzwammen in de ingevette bakvorm. Klop de eieren los met de melk en kruid het mengsel met peper en zout. Giet de eieren over de groenten. Beleg de frittata met hoopjes cottagecheese en bak hem 35 minuten in de oven tot hij stevig is.

  4. 4

    Besprenkel de bladspinazie met olijfolie en azijn en kruid het slaatje met peper en zout. Serveer de frittata warm, lauw of koud met het slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met oesterzwammen, aardpeer en cottagecheese

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!