Recept

Turks brood met gegrilde groenten en romige feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het favoriete vegetarische recept van lay-outer Ankie: “Een supersnelle lunch die ik regelmatig maak... het liefst met van die romige feta uit de Turkse supermarkt. Die koop je in van de giga-potten waar je dan een stuk uithaalt, mmm...”

bereiding
bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon en snij ze in dunne plakjes. Verhit de grill, bestrijk de groenten met olijfolie en kruid ze met Italiaanse kruiden, peper en zout. Gril de groenten aan beide kanten goudbruin en gaar.

  2. 2

    Haal de muntblaadjes van de takjes. Snij het brood overlangs door en dan in stukken. Bestrijk de onderste helften rijkelijk met de romige feta, beleg ze met de gegrilde groenten en werk ze af de verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Turks brood met gegrilde groenten en romige feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!