Flatbread met krokante bloemkoolroosjes en komkommer
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snij de bloemkool in kleine roosjes. Roer de currypasta los met de melk, pindakaas, limoensap, bloem en honing. Meng in een ander kommetje een scheutje olijfolie onder het paneermeel.
-
2
Wentel de bloemkoolroosjes door het currybeslag en vervolgens door het paneermeel. Verdeel de roosjes over de bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Bedruppel ze met wat chilisaus en zet nog eens 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
-
3
Mix de mayonaise met de yoghurt en de koriander glad. Kruid met peper en zout. Snij de mini komkommers in de lengte in repen.
-
4
Verwarm het flatbread volgens de instructies op de verpakking. Beleg ze met de gemengde sla, de bloemkoolroosjes, komkommer en de lente-ui. Druppel er wat van de dressing over en serveer met enkele limoenpartjes.