Panna cotta van parmezaan met erwtencoulis, edamame en scheutjes
bereiding
-
1
Week de gelatine 5 minuten in koud water. Verwarm de room en breng aan de kook. Neem de room van het vuur en roer er eerst de uitgeknepen gelatine en dan de parmezaan door. Kruid met peper en zout, giet het mengsel in glaasjes en laat 2 uur opstijven in de koelkast.
-
2
Doe de erwten in een kookpot en zet ze net niet onder met kokend water. Voeg het bouillonblokje toe en laat 3 minuten koken. Mix alles fijn en zeef de coulis. Breng op smaak met peper en zout. Laat de coulis volledig afkoelen in de koelkast.
-
3
Blancheer de edamameboontjes in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water. Giet als de panna cotta volledig is opgesteven, wat van de koude coulis erbovenop. Werk af met de geblancheerde edamameboontjes en shiso of scheutjes.