Spaghetti met witte asperges, dragonroom en gedroogde ham
bereiding
-
1
Schil de asperges, snij de harde uiteinden weg en snij de asperges in schuine plakjes. Bewaar ze in een kom water met een scheutje citroensap.
-
2
Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar. Giet de pasta af.
-
3
Hak de blaadjes van 2 takjes dragon fijn. Giet de aspergeplakjes af en laat ze goed uitlekken.
-
4
Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de asperges beetgaar. Kruid ze met peper en zout. Blus ze met de bouillon en de room en laat de saus inkoken tot de gewenste dikte. Voeg de gehakte dragon toe en kruid de saus met peper en zout.
-
5
Hak het laatste takje dragon fijn voor de afwerking. Meng de pasta met de saus. Verdeel de ham over de pasta en werk het gerecht af met de rest van de dragon.