Recept

Gegrilde slaharten met parmezaan en walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: Je kunt de slaharten ook perfect op de barbecue grillen.

bereiding
  1. 1

    Verwijder de buitenste bladeren van de Romeinse sla (gebruik ze in een salade of een soep). Spoel de slaharten en halveer ze. Dep ze droog met een handdoek of keukenpapier.

  2. 2

    Verhit de olie in een grillpan en gril er de slaharten in. Halveer ze nadien nogmaals.

  3. 3

    Leg de slaharten op een schaal. Hak de walnoten fijn en strooi ze over de slaharten. Rasp er de parmezaan in schilfers over. Kruid alles met peper en zout en serveer onmiddellijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde slaharten met parmezaan en walnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!