Recept

Zuurdesemcroque met geitenkaas en vijgen.

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze croque maak je in 30 minuten en is de ideale lunch.

bereiding
  1. 1

    Snij de vijgen in plakjes. Besmeer een kant van het brood met boter. Besmeer vier sneetjes royaal met geitenkaas aan de niet-beboterde kant en leg er plakjes vijg op. Smeer de vijgenchutney op de niet-beboterde kant van de overige sneetjes en leg ze erop. Leg enkele salieblaadjes op de beboterde kant en bak de croques goudbruin in de pan.

  2. 2

    Spoel de sla en zwier droog. Snij de vigen in partjes. Halveer de druiven. Meng ze met de veldsla, sprenkel er citroensap en olie over en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Serveer de croques met de salade en wat extra vijgenchutney.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zuurdesemcroque met geitenkaas en vijgen.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!