Recept

Salade met mosterdsla, ovengeroosterde worteltjes en geitenkaasbuche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wist je dat geitenkaas de enige kaas is die Pascale Naessens op zichzelf lekker vindt? In deze originele salade à la Pascale smaakt die zelfs nog beter.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de wortelen schoon en snij ze overlangs in 2 of 4. Leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met de korianderzaadjes, het komijnzaad, het kerriepoeder, peper en zout. Meng goed en zet ze 20 à 25 minuten in de oven, of tot ze beetgaar en licht gekaramelliseerd zijn.

  2. 2

    Haal de wortelen uit de oven en laat ze even afkoelen. Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel en droog beide soorten sla.

  3. 3

    Meng de mosterdsla met de veldsla. Besprenkel de salade met olijfolie en wat citroensap. Verdeel er de worteltjes met de olie en de geitenkaas over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met mosterdsla, ovengeroosterde worteltjes en geitenkaasbuche

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!