Recept

Vietnamese omelet met groentjes en frisse dipsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke omelet à la Pascale Naessens maak je in 35 minuten en is de ideale lunch. 

bereiding
  1. 1

    Maak de kool schoon en snij ze in flinterdunne reepjes. Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in fijne ringen. Klop de eieren los en meng er de groenten onder. Kruid met zout.

  2. 2

    Maak de saus. Pers het sap uit de limoen. Maak de chilipeper schoon en hak hem fijn zonder de zaadjes. Meng het limoensap met de chilipeper, de sojasaus, de sushiazijn, de sesamolie en de olijfolie tot een frisse dipsaus.

  3. 3

    Verhit een scheutie olijfolie in een antikleefpan en voeg 2 pollepels van het eimengsel toe aan de pan. Laat de omelet op een laag vuur garen, draai ze om en laat ze verder garen. Herhaal met de rest van het eimengsel.

  4. 4

    Snij de omeletten in stukjes, werk ze af met de koriander en serveer er de frisse dip bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vietnamese omelet met groentjes en frisse dipsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!