Recept

Omeletrolletjes met krab, koolrabi, zeekraal en zalmeitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze omeletrolletjes à la Pascale Naessens zijn ook lekker met gerookte zalm!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de koolrabi en snij de knol met de mandoline in flinterdunne plakjes. Hou de blaadjes bij. Schil de sjalot en snij ze in reepjes. Pers het sap uit de citroen. Meng de koolrabi met de sjalot, 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel olijfolie, de chilivlokken en wat zout.

  2. 2

    Klop de eieren los en kruid ze met peper en zout. Leg een vel bakpapier in de ovenschaal of bakvorm (23 x 13 cm). Giet de eieren in de bakvorm en gaar ze 12 à 15 minuten in de oven, of tot de omelet gaar is. Haal de omelet uit de oven en rol ze meteen op. Bedek de omelet met een handdoek.

  3. 3

    Spoel de zeekraal en stoof ze 1 minuut in een scheutje olijfolie. Rol de omelet open, beleg ze met plakjes koolrabi, de krab en de zeekraal. Rol ze weer op, snij ze in plakjes en serveer ze met de rest van de koolrabi en de koolrabiblaadjes. Werk ze af met de zalmeitjes en besprenkel ze met limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omeletrolletjes met krab, koolrabi, zeekraal en zalmeitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!