Recept

Garnalencocktail met avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk voorgerechtje à la Sandra Bekkari!

Redactrice Natalie tipt!

“Dé feestklassieker! Wil je er nog een verrassende twist aan geven? Combineer dan eens twee verschillende soorten garnalen: de gewone grijze garnalen en gekookte roze garnalen”

bereiding
  1. 1

    Maak de slaharten schoon en snipper ze fijn. Spoel de komkommer en snij hem met een dunschiller in fijne lange linten. Halveer de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel de avocado met het citroensap om verkleuren te voorkomen.

  2. 2

    Snipper de dille, de munt en de peterselie fijn. Roer de zure room los met de kruiden, de limoenschil en het limoensap. Kruid de dressing met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de slahartjes met de komkommerlinten en de plakjes avocado over mooie glazen. Bestrooi ze met de garnalen en werk ze af met de kruidendressing en de rode shiso.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Garnalencocktail met avocado

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!