Recept

Gevulde kalkoenrolletjes met linguine met spinaziecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk feestelijk voorgerechtje!

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de spinazie. Hak de wal-noten. Rasp de parmezaan. Leg de kalkoenfilets op een werkblad, leg er een vel bakpapier op en klop ze met een deegroller plat. Verdeel er een handje spinazie, de walnoten en de parmezaan over en rol op. Zet de filets vast met een prikker of keukentouw.

  2. 2

    Giet kokend water over de rest van de spinazie en laat ze slinken. Spoel de spinazie onder koud water en knijp ze goed uit. Pel de knoflook. Doe de spinazie samen met de knoflook en de bouillon in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de linguine beetgaar in gezouten water. Bak de kalkoenrolletjes in boter rondom bruin en gaar. Snij ze vervolgens in plakjes van 1 cm dik.

  4. 4

    Schep 2/3 van de spinaziecrème onder de linguine. Drapeer op elk bord een portie groene linguine en bedruppel ze met wat olijfolie. Leg er telkens 2 plakjes kalkoen bij en werk af met de extra parmezaan, toefjes van de rest van de spinaziecrème, de chilivlokken en de blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde kalkoenrolletjes met linguine met spinaziecrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!