Vis met kruidenkorstje en een groentecurry
bereiding
-
1
Maak de curry. Pel de ui en snij hem in reepjes. Schil de gember en rasp tot je 1 koffielepel hebt. Pel en pers de knoflook. Maak de paprika schoon en snij hem in stukken. Snij de roosjes van de broccoli en snij de steel in plakjes. Doe de ui en de paprika in een bakmandje. Meng er de knoflook, de gember, de currypasta en een scheutje olijfolie onder en zet 5 minuten op 200°C in de airfryer. Voeg de broccoli, de kokosmelk, de sojasaus en de chilivlokken toe en zet opnieuw 10 minuten op 200°C in
-
2
Bereid intussen de vis voor. Pel en pers de knoflook. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Doe de verse kruiden, de knoflook, de geraspte citroenschil en de amandelschilfers in een blender en hak ze grof. Meng er 2 eetlepels olijfolie onder.
-
3
Leg de stukken vis op de curry, kruid ze met peper en zout en bestrooi ze rijkelijk met de kruidenmengeling. Zet ze 5 à 8 minuten in de airfryer op 200°C, of tot de vis net gaar is.