Tarwerisotto met oesterzwammen en groene asperges
bereiding
-
1
Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Doe ze samen met de olijfolie en de tarwekorrels in het gesloten bakje van de airfryer. Stoof alles 3 minuten op 180°C.
-
2
Spoel en droog de spinazie. Scheur de oesterzwammen in stukken en voeg ze toe aan het bakje. Stoof ze5 minuten op 180°C in de airfryer. Blus ze met de sojasaus en kruid ze met peper.
-
3
Voeg de groentebouillon toe aan het bakje en gaar de tarwekorrels en de oesterzwammen zo’n 22 minuten in de airfryer.
-
4
Voeg de groene miniasperges en de spinazie toe aan het bakje en laat nog zo’n 3 minuten garen.
-
5
Meng alles goed om. Schep de tarwerisotto met de groenten op de borden en werk hem af met de parmezaan en de bladpeterselie.