Orecchiette met groene groenten en dragondressing
bereiding
-
1
Kook de orecchiette beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel hem onder koud water. Laat hem uitlekken en afkoelen.
-
2
Kook de groene asperges, de sperziebonen en de erwtjes elk apart beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.
-
3
Meng de groene asperges, de sperziebonen en de erwtjes onder de orecchiette in een grote kom.
-
4
Maak de dressing. Pel en pers de knoflook. Mix de Griekse yoghurt glad met de dragonblaadjes, het citroensap, de knoflook en de olijfolie. Kruid de dressing met peper en zout.
-
5
Giet de dragondressing over de pastasalade en meng alles voorzichtig onder elkaar. Werk de pastasalade af met de geroosterde amandelschilfers en nog wat peper en zout.