Toast met onglet, geroosterde knoflooktomaatjes en pecorino
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook en snij hem in fijne plakjes. Spoel de kerstomaten en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Voeg de plakjes knoflook toe, bedruppel de tomaatjes met olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Rooster de tomaatjes 15 minuten in de oven.
-
2
Kruid de onglet met peper en zout en bak hem in olijfolie 4 minuten aan elke kant. Haal het vlees van het vuur en laat het 5 minuten onder aluminiumfolie rusten.
-
3
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of onder de grill tot ze goudbruin zijn.
-
4
Snij het vlees in plakjes en verdeel ze over de toasts. Schep de geroosterde knoflooktomaatjes tussen de plakjes vlees. Werk de toasts af met de geraspte pecorino en de rucola.