Recept

Green goddess-aardappelsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met...

zowel vis als vlees of wat verbrokkelde feta of oude kaas.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Giet er een flinke scheut wittewijnazijn bij, kruid ze met zout en zet ze opzij.

  2. 2

    Spoel de krieltjes en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af, laat ze afkoelen en halveer ze.

  3. 3

    Schil de komkommer en halveer hem in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in plakjes.

  4. 4

    Maak de dressing. Pel en pers de knoflook. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender en mix glad.

  5. 5

    Giet de dressing bij de krieltjes, voeg de komkommer en de olijven toe en hussel alles goed onder elkaar. Giet de sjalotten af en meng ze onder de aardappelsalade. Werk de salade af met de pitten en zaden en de extra dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Green goddess-aardappelsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!