Recept

Venkelsalade met pompelmoes en gehakte nootjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze salade heeft het allemaal: knapperige groenten, bitterzoet fruit en een lekkere notencrunch!

bereiding
  1. 1

    Maak de venkelknollen schoon en snij ze met een mandoline in flinterdunne reepjes. Schil de pompelmoezen, snij het vruchtvlees in plakjes en vang het sap op.

  2. 2

    Maak een dressing van de olijfolie, enkele eetlepels pompelmoessap en de witte balsamicoazijn. Kruid hem met peper en zout. Giet de dressing bij de venkel en hussel goed onder elkaar. Laat 10 minuten rusten.

  3. 3

    Hak de noten grof. Verdeel de venkel en de pompelmoesplakjes over een serveerschaal en werk ze af met de granaatappelpitjes, de munt en de nootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Venkelsalade met pompelmoes en gehakte nootjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!