Recept

Bladerdeeghapjes met asperges, coppa di Parma en kruidenroomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk aperitiefhapje of bij een slaatje! Bekijk hier de video. 

bereiding
  1. 1

    Snij het bladerdeeg in 6 vierkanten

  2. 2

    Bestrijk elk vierkant met 2 el kruidenkaas

  3. 3

    Beleg met een sneetje coppa en 3 groene asperges

  4. 4

    Vouw het bladerdeeg rond de asperges en bestrijk met een losgeklopt eigeel

  5. 5

    Kruid met peper en zout

  6. 6

    Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Kijk eventueel de baktijd en temperatuur na op de verpakking van het bladerdeeg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeeghapjes met asperges, coppa di Parma en kruidenroomkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!