Pasta met kip, zongedroogde tomaatjes en mozzarellavlecht
bereiding
-
1
Kook de pasta in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat hem uitlekken.
-
2
Snij intussen de zongedroogde tomaatjes grof en fruit ze in 2 eetlepels van de olie in een grote pan. Voeg de kipblokjes toe en kruid ze met peper, zout en de chilivlokken. Roerbak 10 minuten tot de kip mooi begint te kleuren.
-
3
Spoel de romatomaten en snij ze in blokjes. Hak de rucola. Pel en pers de knoflook. Voeg alles toe aan de kip en roerbak nog 3 minuten.
-
4
Voeg de pasta samen met nog wat extra olijfolie toe aan de pan met de kip. Meng alles onder elkaar en verdeel de pasta over een grote schotel. Leg de mozzarellavlecht in het midden van de pasta en werk hem verder af met de extra rucola, grof gemalen peper en olijfolie.