Recept

Ravioli met romige saus van zongedroogde tomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niets mis met kant-en-klare ravioli! Zo zet je heel snel een lekkere maaltijd op tafel.

Je kunt er echt alle kanten mee uitt: het is lekker warm met een eenvoudige saus, maar ook koud als basis voor een pastasalade. Kies steeds voor kwaliteitsvolle ravioli uit de versafdeling met een vulling van ricotta en citroen of kaas en gegrilde groenten of vlees.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Mix 100 gram van de zon-gedroogde tomaatjes met de knoflook, de parmezaan, een handvol basilicum en de room tot een saus. Kruid de saus met peper en zout.

  2. 2

    Kook de ravioli in 1 à 2 minuten net beetgaar. Warm de saus op met de rest van de zon-gedroogde tomaatjes. Voeg de ravioli toe en warm ze samen nog kort op. Werk de pasta af met de rest van het basilicum en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met romige saus van zongedroogde tomaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!