Recept

Meloensorbet met munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker

Maak verschillende sorbets door stukjes van verschillende soorten meloen in te vriezen: cavaillon, watermeloen, honingmeloen…

bereiding
  1. 1

    Schil en ontpit de meloen en snij het vruchtvlees in stukjes van 5 cm. Vries de stukjes meloen minstens 3 uur in.

  2. 2

    Pers het sap uit de limoen. Doe de bevroren stukjes meloen met de muntblaadjes, het limoensap en de kokosmelk in een blender en mix kort.

  3. 3

    Serveer de sorbet meteen of zet hem voor minstens 1 uur terug in de diepvries als hij niet stevig genoeg is.

  4. 4

    Schep met een ijsschep bolletjes van de sorbet en serveer ze met de extra munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Meloensorbet met munt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!