Recept

DIY-pasta met gegrilde groenten en burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo snel kan een pasta klaar zijn, als je kant-en-klare ingrediënten gebruikt!

Verse lasagnevellen zijn niet alleen onmisbaar in lasagne, je kunt ze ook in handige repen snijden om zo zelf pappardelle of linguine te maken. Gebruik een grote kookpot met veel water en roer af en toe goed om, zodat de pasta niet te veel aan elkaar plakt.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Bak de kant-en-klare groenten krokant op een hoog vuur in een pan met een scheutje olijfolie. Pers er de knoflook bij en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de verse lasagnevellen in grove repen en kook ze beetgaar. Giet ze af en meng ze meteen onder de gegrilde groenten. Voeg nog een extra scheutje olijfolie toe. Werk de pasta af met de burrata en het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

DIY-pasta met gegrilde groenten en burrata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!