Crispy chili-ei met gebakken aardappelen, courgette en avocado
bereiding
-
1
Maak de courgettes schoon en snij ze in plakjes. Doe ze samen met de voorgegaarde aardappelpartjes in het bakmandje van de airfryer. Besprenkel ze met een klein beetje olijfolie, peper, zout en de oregano. Bak ze 10 minuten in de airfryer. Hussel ze na 5 minuten even om met een houten lepel.
-
2
Verhit de knapperige chiliolie in een pan en breek er de eieren in. Bak 4 knapperige spiegel-eieren. Lepel een beetje van de olie over de eieren. Zet eventueel het deksel op de pan om de eieren te garen. Kruid ze met een snuifje zout.
-
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Neem de gare aardappeltjes en groenten uit de airfryer en serveer ze met de krokante chili-eieren en de avocado. Werk het gerecht af met de tuinkers.