Recept

Bao buns met krokant pitavlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke broodjes, ideaal als het snel moet gaan!

Redactrice Natalie tipt! 

“Wil je de buns extra mooi serveren? Maak dan een bosje lente-uitjes schoon, leg ze in een stoommandje en leg daar de broodjes bij”

bereiding
  1. 1

    Verhit olijfolie in een wok en roerbak zowel de wokgroentjes als het pitavlees krokant.

  2. 2

    Spoel de radijsjes, snij ze in plakjes en meng ze met de rode­wijnazijn, het citroensap, de peterselie, de munt en wat olijfolie. Schep goed om.

  3. 3

    Verwarm de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze dan met het pitavlees, de wokgroentjes en de friszure radijsjes. Lepel er wat sriracha­mayonaise bij.

  4. 4

    Lekker met krokant gebakken uitjes als afwerking.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bao buns met krokant pitavlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!