Recept

Pastasalade met worstjes en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris, snel en lekker: geniet van deze topper van een pastasalade van Libelle Lekker-chef Natalie Peeters. Een echte kinderfavoriet!

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 10 minuten hard. Spoel ze goed onder koud water, pel ze en snij ze in dunne plakjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water. Giet hem af en spoel hem onder koud water. Laat de pasta goed uitlekken.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in blokjes. Spoel de minikomkommers en halveer ze in de lengte. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Laat de mozzarellabolletjes goed uitlekken.

  3. 3

    Snij de knackworstjes in hapklare stukken. Meng de mayonaise met het kerriepoeder en lepel de dressing samen met de knackworstjes, de tomaatjes en de paprikablokjes onder de afgekoelde pasta. Werk de salade af met de gehalveerde komkommers, de mozzarellabolletjes en de plakjes ei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met worstjes en ei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!