Recept

Thaise slawraps met scampi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk recept van Sandra Bekkari, ook lekker als lunch op een thuiswerkdag.

bereiding
  1. 1

    Pel en snij de ui in fijne reepjes. Snij de komkommer en paprika in fijne reepjes. Hak de muntblaadjes fijn. Meng de ui, komkommer, paprika, rode kool en wortel met de munt. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout en bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Rasp de gember tot je 1 koffielepel hebt. Meng de sojasaus met de gember, 1 eetlepel limoensap, honing, kokosmelk, pindakaas, kerriepoeder en chilivlokken. Zet opzij.

  3. 3

    Pel en snij de knoflook in plakjes. Verhit een scheutje olijfolie en bak de scampi met de knoflook op een hoog vuur gaar en licht goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal blaadjes van de krop sla. Vul ze met de salade en scampi en besprenkel met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Thaise slawraps met scampi

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!