Supersnelle butter chicken
bereiding
-
1
Smelt de geklaarde boter in een pan op een middelhoog vuur en voeg de knoflook, gember en ui toe. Roerbak voor 2 minuten.
-
2
Voeg de kippenblokjes toe en laat kort aankorsten voor 3-4 minuten. De kip hoeft nog niet volledig gaar te zijn.
-
3
Voeg alle kruiden toe. Roer de kruiden goed onder de kippenblokjes zodat alle kruiden goed verdeeld zijn over de kip.
-
4
Voeg het tomatenconcentraat toe, roer kort.
-
5
Bereid de bouillon en voeg toe aan de kruidige kip.
-
6
Zet het deksel op de pan en laat 10-15 minuten rustig pruttelen tot de kip gaar is.
-
7
Zet het vuur af en roer de yoghurt door de saus.
-
8
Werk af met het sap van een halve limoen, koriander en zwarte peper. Serveer meteen. Lekker met naanbrood of rijst.