Recept

One pot pasta met romige tomatensaus en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zin in een snel en eenvoudig diner dat toch indruk maakt? Deze one pot pasta met romige tomatensaus en zalm is dé oplossing! In één pot tover je een heerlijk romig pastagerecht op tafel, vol met rijke smaken van tomaat en heerlijke stukjes zalm. Binnen 30 minuten staat dit gerecht op tafel, ideaal voor drukke dagen. Comfortfood op z’n best!

bereiding
  1. 1

    Verhit 1 el plantaardige olie in een pan. Voeg de knoflook en zalm toe en bak de zalm een 4-tal minuten aan elke kant. Haal uit de pan.

  2. 2

    Stoof de sjalot en voeg de tomatenblokjes toe.

  3. 3

    Voeg een halve liter water toe en verkruimel het bouillonblokje boven de pan.

  4. 4

    Voeg de pasta toe en laat 8 minuten (kijk de kooktijd na op de verpakking van de pasta) afgedekt zachtjes koken.

  5. 5

    Roer af en toe om.

  6. 6

    Haal het deksel van de pan en roer de roomkaas door de pasta.

  7. 7

    Leg de gebakken zalm op de pasta, werk af met verse basilicum en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!