Recept

Gegrilde groenten met een romige fetasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pascale: "Dit zijn de gerechten die ik het liefst eet: weinig werk, vol van smaak en veel groenten"

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak alle groenten schoon.Snij de pompoen in grove stukken en de ui in maantjes. Leg ze in een ovenschaal, samen met de tomaatjes. Giet er wat olijfolie over, kruid met peper en zout en zet 30 minuten in de oven of tot de groenten zacht zijn.

  2. 2

    Mix intussen drie lente-uitjes, de feta, de pistachenoten, een scheutje olijfolie, het citroensap en een scheutje water tot een dikke saus. Voeg eventueel nog wat water toe als de saus te dik is. Kruid met peper

  3. 3

    Snij de rest van de lente-uitjes fijn. Verdeel de saus op de borden, schik er de groenten op en werk af met de fijngesneden lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!