Recept

Hartjeswafeltjes met speculaaskruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi en lekker, deze hartjeswafels!

Extra lekker: dip de wafeltjes nog in chocolade.

Wil je graag zachte bewaarwafeltjes? Bak ze dan niet te bruin en bewaar ze in een luchtdichte doos.

bereiding
  1. 1

    Smelt de boter op een zacht vuurtje.

  2. 2

    Doe de zelfrijzende bloem, de kristalsuiker, de speculaaskruiden en het snuifje zout in een mengkom.

  3. 3

    Voeg de eieren toe en meng met een garde tot een mooi beslag. Voeg er nadien de gesmolten boter en de melk aan toe. Laat het beslag minstens 30 ­minuten opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Bak de wafeltjes op de hoogste stand van het wafelijzer. Werk ze eventueel nog af met poeder­suiker en extra speculaaskruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hartjeswafeltjes met speculaaskruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!