Recept

Truffelcrème met kwarteleitje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hapjesinspiratie!

Chef culi Sofie tipt: ‘In een glaasje ziet zelfs het simpelste hapje er superfeestelijk uit.’

bereiding
  1. 1

    Mix de eidooier glad met de wittewijnazijn, de mosterd en de worcestershiresaus. Voeg de zonnebloemolie langzaam en al mixend toe tot de crème begint in te dikken. Spatel er de truffeltapenade onder en breng de crème op smaak met peper en zout. Doe de crème eventueel in een spuitzak.

  2. 2

    Vul 4 borrelglaasjes met een beetje truffelcrème. Leg een kwarteleitje op de crème en werk de glaasjes af met de microscheutjes en de krokante uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Truffelcrème met kwarteleitje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!