Recept

Zalmkroketjes uit de airfryer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en o zo lekker, deze krokante visballetjes.

Wat is kewpiemayonaise?

Kewpiemayonaise is een Japanse mayonaise met een heerlijke lichtzure en volle smaak. Het is een uitstekend alternatief voor wasabipasta en is lekker bij sushi, een pokébowl of streetfood.

bereiding
  1. 1

    Stoom de zalm in 10 minuten gaar. Plet de zalm en meng hem met de panko, de bloem, het ei, de gewone mayonaise, de worcestershiresaus, het paprikapoeder en de kippenkruiden. Kruid het mengsel met peper en zout en laat het minstens 30 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Vorm hapklare balletjes van het zalmbeslag. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze 8 à 10 minuten in de airfryer op 190°C of 12 minuten in ​een op 195°C voorverwarmde oven.

  3. 3

    Serveer de zalmballetjes met de kewpiemayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmkroketjes uit de airfryer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!