Recept

Mosterdroomsaus met dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze mosterdsaus past supergoed bij vette vis zoals zalm, maar ook bij een klassiek stukje gebakken feestvis zoals tarbot of griet. Een restje is perfect om te verwerken in een doordeweekse ovenschotel. Laagje puree, stukje vis erop en dan deze romige saus erover: heerlijk.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Verhit wat boter in een pan en bak de sjalot met de knoflook glazig. Voeg de groentebouillon toe en laat die enkele minuten koken.

  2. 2

    Giet er de room bij en laat de saus verder inkoken. Roer de mosterd door de saus en kruid de saus met peper en zout.

  3. 3

    Zet het vuur uit en roer de dille door de saus. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mosterdroomsaus met dille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!