Recept

Scampi’s met pittige boontjes en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Alle ingrediënten voor dit scampipannetje kun je lang bewaren... Een ideale lifesaver op drukke dagen dus!

Liever vlees? De scampi’s kun je perfect vervangen door kipblokjes of reepjes rundvlees.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Pel en pers de knoflook. Schil en rasp de gember. Stoof de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de gember, de sambal, de kokosmelk, de boontjes, de broccoli en de ketjap manis toe. Meng alles goed onder elkaar en laat 10 à 15 minuten zachtjes pruttelen tot de groenten beetgaar zijn.

  2. 2

    Bak ondertussen de scampi’s in olijfolie rozig en gaar. Kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Schep de groenten met de saus in diepe borden en verdeel er de scampi’s over. Werk het gerecht af met de oregano en de gebakken uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampi’s met pittige boontjes en broccoli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!