Recept

Toast met frisse kipsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit maak je snel met een restje braadkip.

Drie suggesties om jouw kipsalade een originele smaaktoets te geven

  1. Meer groenten: voeg een stengel fijngesnipperde selder toe.
  2. Extra kruiden zoals gesnipperde dille, peterselie of koriander.
  3. Altijd goed: een gesnipperd zoetzuur augurkje.

bereiding
bereiding
  1. 1

    Kook het ei gedurende 9 minuten. Spoel onder koud water, pel, laat afkoelen en snij in blokjes. Ontpit de appel en snij in blokjes. Pel en snipper de sjalot heel fijn. Hak de bieslook fijn.

  2. 2

    Snij de gebraden kip in blokjes, meng met het ei, de appel, sjalot, bieslook, kerriepoeder, mayonaise en yoghurt. Kruid met peper en zout en bewaar in de koelkast tot gebruik.

  3. 3

    Rooster, bak of grill de sneetjes brood krokant. Beleg rijkelijk met de salade. Werk af met extra bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast met frisse kipsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!