Recept

Chinese kipsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een restje braadkip.

Geen sticky noedels als je een koffielepel sesamolie toevoegt. Zo voorkom je dat ze gaan plakken.

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af, spoel goed en laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de puntpaprika’s schoon en snij ze in fijne reepjes. Snij de lente-uien in fijne ringen. Snij de gebraden kip in reepjes. Meng de paprika’s met de lente-ui, de kool en de wortelen.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dressing. Lepel de dressing samen met de noedels onder de salade. Werk af met koriander fijngehakte pindanootjes en limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chinese kipsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!