Vakjespizza
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de prei in ringen.
Snij de champignons in plakjes.
Rasp de parmezaan.
Snij de ham in reepjes.
-
2
Leg het pizzadeeg op het bakpapier in een klein bakblik. Prik de bodem in. Snij de randen bij en vorm met de restjes ruiten. Zet 15 minuten in de oven
-
3
Stoom de broccoliroosjes beetgaar. Stoof de prei aan in wat boter, kruid met peper en zout. Bak de champignons ook kort aan in wat olie.
-
4
Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Doe er dan de melk bij en roer tot een bechamelsaus. Kruid met peper en zout.
-
5
Vermeng de helft van de saus met de saffraan, de andere helft met de parmezaan.
-
6
Vul de vakjes afwisselend met kaas- en saffraansaus. Beleg ze met de groenten, de garnalen en de reepjes ham. Zet nog 10 minuten in de oven.
Voorbereiding