Dé vissen van augustus? Dat zijn griet, heek, leng, makreel, pijlinktvis (calamar), rog, roodbaars (=dorade), schar, scharretong, schelvis, tarbot, zeebaars en zeeduivel. Maak er deze 14 heerlijke gerechten mee!
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Heek met stoofpotje van kikkererwten
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Grietmoot met gebakken little gem
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Roodbaars met auberginepuree
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Dorade met verse kruiden uit de oven
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Duur
-
Erg makkelijk
Tarbot met gewokte groenten
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Salade met bulgur en gerookte makreel
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Iets moeilijker
Risotto met zeeduivel en zwarte olijven
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rog met salsa verde en gebakken krieltjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Gevulde pijlinktvissen in tomatensaus
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Wrap met gerookte makreel en pesto
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Geroosterde zeebaars met citrusvruchten en pistaches